Adverteren?

Onze twee merken zijn nog vrij nieuw en groeiende, maar vanaf €130 per gesponsord artikel/advertorial kun je terecht op onze platforms. Het hangt af van het type bedrijf en de inhoud van het artikel. Wij kunnen ook het artikel voor je schrijven. Sommige artikelen kunnen duurder zijn, afhankelijk van de commerciële focus.

Op Zoek naar Sponsors

Voor lifeofanartist.nl zijn we momenteel op zoek naar sponsors vanuit de creatieve sector en overheid, omdat creativiteit een lastig vakgebied is om in stand te houden. Carrieretijd.nl is ontstaan uit lifeofanartist.nl. We ondersteunen artiesten, makers en extreme creatievelingen met inspiratie, nieuws, feitjes, motivatie en meer. We merken echter dat veel artiesten moeite hebben om van hun werk te leven. Hier komt carrieretijd.nl om hen te helpen hun carrière te navigeren.

Featured Project

Hulp voor Artiesten en Creatievelingen

Waar ga je werken naast je artistieke carrière die misschien nog niet de rekeningen betaalt? Wij willen artiesten, creatievelingen en jonge ondernemers helpen met betaalbare diensten op het gebied van branding, communicatie, het bouwen van een website, het ontwerpen van albumhoezen en het beheren van social media.

Contact Form